kontakt din vinduespudser i Haslev

Kontakt din vinduepudser i Haslev

Vi er til at tale med, kontakt os i dag om vinduespudsning i Haslev

Vi ser frem til at hjælpe dig med at få rene vinduer igen. Vores vinduespudsere som kommer i Haslev og omegn er naturligvis danske vinduespudsere som kan deres håndværk. Alle vinduespudsere har naturligvis rene straffeattester og har mange års erfaring med at pudse alle slags vinduer. 

vinduesvask i haslev

Vi kan komme forbi dig

Har du brug for en mere specifik pris, kan vi naturligvis komme for dig. Vinduespudseren vil tage en snak med dig, og ud fra de mål han foretager vil han kunne strikke en pris sammen til dig, så at du får en god pris på vinduespudning af netop dine vinduer.

Fornuftige priser 

Vores priser er fornuftige, vi basere ofte vores pris på antallet af glas der skal vaskes, eller pudses. Det gør vi fordi vi kender tidsforbruget, og den arbejdsgang vi udfører vores arbejde med. Det kan klart betale sig for dig at kontakte os og få en fornuftig pris, med god kvalitet og service

Vinduesvask udføres i Haslev

Vi har erfaringen

30 års erfaring

Vi er pudsere i Haslev og har mere end 30 års erfaring, denne erfaring er naturligvis noget vi deler ud af når du henvender dig til os med ønsket om at få en vinduesvask udført i Haslev.

 

Vi har alt hvad der skal til for at komme helt ud i hjørnerne på alle slags vinduer, vi har prøvet det meste gennem årene. Du kan være helt tryg med os, vi skal nok passe på dine ejendom.

Omkring Haslev pudser vi 

Her på kortet kan du se hvor vi kommer i Haslev området.

Men har du andre områder du ønkser at få pudset i er du velkommen alligevel 🙂 

Adresse 

 

E-MAIL

 

Telefon 

 

Lad os høre fra dig. 

Kontakt os idag

Vi vil i Haslev yde den bedste service i hele byen!

Vores mål er helt klart at yde den bedste service indenfor vinduepudsning, vinduespolering eller vinduesvask i Haslev området. Det giver måske sig selv, men vi har i snart 30 år pudset og poleret et utal af vinduer på hele sjælland, og derfor ved vi hvad dig som vinduespudser kunde ønsker dig. Nemlig kvalitet og den helt rigtige pris.